Bamboe vloer Eternal

Eternal collectie van Moso Bamboe vloeren.

Bamboe vloer Eternal

In de bamboe vloer eternal collectie zijn de sterkste en meest robuuste bamboe vloeren van Moso gebundeld. Speciaal voor diegene die een vloer zoekt die een leven lang mee gaat zit je bij de eternal serie goed. Deze bamboe serie is dan ook ideaal in openbare ruimte als publieke gebouwen, restaurants of kantoren.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent het leggen, randafwerking, de verzorging en het onderhoud van een bamboe vloer Eternal.

 

Bamboo Supreme

Bamboo Supreme uit de Eternal collectie van Moso Bamboe vloeren.
lees meer

Bamboe vloer Bamboo Supreme

Bamboe supreme is de juiste keuze vloer voor wie hoge eisen stelt aan de levensduur, ecologie en stabiliteit van het materiaal. De Moso supreme serie biedt een ruime keuze aan lijnpatronen en kleuren. Dankzij de hoge stabiliteit is de bamboe supreme ideaal toepasbaar in intensief gebruikte ruimte.

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van bamboe supreme vloeren.

De perfecte compromis tussen stabiliteit en duurzaamheid.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

Bamboo Forest

Bamboo Forest uit de Eternal collectie van Moso Bamboe vloeren.
lees meer

Bamboe vloer Bamboo Forest

Een unieke en opvallende vloer met de natuurlijke schoonheid en uitstraling van de gehele bamboestam zorgt ervoor dat de bamboe forest past in natuurlijke en moderne interieurs. De toplaag is zo hard en slijtvast dat een afwerking met olie of lak niet nodig is. De Moso bamboo forest is een bamboe vloer die het bamboebos op de meest authentieke manier laat zien. 

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van bamboe forest vloeren.

Een echt bamboebos op uw vloer.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

Bamboo Industriale

Bamboo Industriale uit de Eternal collectie van Moso Bamboe vloeren.
lees meer

Bamboe vloer Bamboo Industriale

De Moso bamboo industriale  is uitermate geschikt aan diegene die hoge eisen stelt aan de levensduur, ecologie en stabiliteit van het materiaal. Deze bamboe vloer gaat, dankzij zijn dikke toplaag tot maar liefst 15 mm vele generaties mee. De bamboestrips worden door AL-Vloeren Venlo op de ondervloer verlijmd, geschuurd, opgevuld en afgewerkt. Bamboe industriale wordt gemaakt van korte massieve bamboestrips die in het ladderpatroon voor een bijzondere uitstraling zorgen.

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van bamboe industriale vloeren.

Een industrieel en duurzaam lijnenspel op uw vloer.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

Bamboe vloer voordelen

Een bamboe vloer heeft vele voordelen.
lees meer

Bamboe vloer voordelen

Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwdbare grondstoffen van de wereld. Het neemt in grote hoeveelheid CO² op tijdens de groei. Met eigenschappen gelijkwaardig of zelfs beter dan hardhout is de bamboe van Moso het ideale alternatief voor het steeds schraarser tropisch hardhout.

De voordelen op een rij:

  • Grote hardheid, duurzaamheiden en zeer stabiel
  • Onuitputtelijke grondstof en CO² neutraal
  • Gezond binnenklimaat en unieke schoonheid
  • Een enorme keuze en product garantie tot 30 jaar

Bamboe vloer projecten

Bekijk onze bamboe vloeren projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen