Bamboe Vloer Voordelen

Een bamboe vloer heet vele voordelen.

Bamboe vloer voordelen

Op deze pagina worden de vele Bamboe Vloer Voordelen benoemd. In de afgelopen jaren is Moso enorm gegroeid. In de 20 jaar ervaring kan Moso zich met recht Pioneer genoemd worden in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen voor binnen en buiten. Dankzij zijn focus op duurzaamheid en product kwaliteit wordt Moso wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe.

Bamboe behoort tot de snelst groeiende hernieuwbare grondstoffen ter wereld. Deze neemt in grote hoeveelheden CO² op tijdens de groei. Een van de grootste bamboe vloer voordelen is dat de eigenschappen van het eindproduct gelijkwaardig of zelfs beter is dan het steeds schaarser wordende tropische hardhout.

Duurzaamheid

Grote hardheid, duurzaamheid en zeer stabiel.

Duurzaamheid

Formeel gezien is de reuzenbamboe gras en geen hout, het bezit wel de uitstekende eigenschappen van hardhout. Denk hierbij aan de grote hardheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen de bamboe vloeren en terrasdelen ideaal toegepast worden in zware projectentoepassingen.

Een ander groot bamboe vloer voordeel is dat deze minder werking (krimp en zwel) vertonen dan massief hout. Dit komt doordat de bamboeproducten bestaan uit individuele strips. Dit zorgt dan ook voor een zeer stabiele oplossing in bamboe vloeren.

Meer weten over de duurzaamheid van Moso bamboe?

Download dan nu de folder van Moso Bamboe.

CO² neutraal

Onuitputtelijke grondstof en CO² neutraal.

CO² neutraal

Door de snelle groei van de reuzenbamboe is het een onuitputtelijke grondstof. De bamboe groeit sneller dan welke plant dan ook, tot één meter per dag! Ieder jaar worden de 4 tot 5 jaar oude stammen geoogst en krijgen de jonge stammen weer meer ruimte om te groeien voor een nog grotere opbrengst.

Tijdens deze groei neemt de bamboe meer CO² op dan dat er wordt uitgestoten tijdens de gehele productie. Hierdoor zijn alle massieve Moso bamboe producten gegarandeerd CO² neutraal over de gehele levenscyclus.

Meer weten over de duurzaamheid van Moso bamboe?

Download dan nu de folder van Moso Bamboe.

Unieke schoonheid

Gezond binnenklimaat en unieke schoonheid.

Unieke schoonheid

De moso bamboeproducten zijn anti-alergisch en antistatisch en zorgt hierdoor voor een gezond binnenklimaat (lage emissies).

Naast zijn hardheid is het andere grote bamboe vloer voordeel natuurlijk zijn unieke schoonheid en uitstraling. Door de jaren heen heeft Moso zicht verder ontwikkeld en zijn de technieken zover dat er steeds meer unieke schoonheden aan bamboe vloeren bij komen. We kunnen gerust zeggen dat de Bamboe vloeren de toekomst is!

Meer weten over de duurzaamheid van Moso bamboe?

Download dan nu de folder van Moso Bamboe.

30 jaar garantie

Een enorme keuze en product garantie tot 30 jaar.

30 jaar garantie

Door de grote ontwikkelingen en technieken is er een enorme keuze aan verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren ontstaan. Hiermee is er altijd wel een bamboe vloer te vinden die aan uw specifieke wensen voldoet.

Het ontwikkelen van het allerbeste product kan alleen door oog tehouden voor de kleinste details. Dit is de reden dat er een Moso team in China is geplaatst. Dankzij hun dageijkse inspanning is een Moso bamboe product dan ook compleet verschillend in kwaliteit van een ander chinees bamboe product. Mocht er toch iets over het hoofd zijn gezien kunt u rekening houden op volledige ondersteuning inclusief pruduct garantie tot 30 jaar!

Meer weten over de duurzaamheid van Moso bamboe?

Download dan nu de folder van Moso Bamboe.

Bamboe vloer projecten

Bekijk onze bamboe vloeren projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen