Aanhelen massief eiken vloer Blerick

Aanhelen, schuren en oliën Royl Blank

Aanhelen massief eiken vloer Blerick

In deze tussenwoning in Blerick heeft de vaatwasser voor problemen gezorgd. Door een langdurige lekkage is het water langzaam onder de eiken vloer gedrongen. De eiken vloerdelen hebben zich langzaam vol gezogen waardoor ze bol zijn komen te staan.

Nadat de verzekering een goedkeuring heeft gegeven op het vervangen van de beschadigde delen is er gekozen om de massief eiken vloerdelen a fabriek in de olie te zetten.

Eerst zijn de oude beschadigde delen inclusief ondervloer verwijderd. De onderliggende tegelvloer is droog gemaakt waarna  er een nieuwe ondervloer gelegd is. Hierop is de nieuwe eiken vloer tussen de reeds bestaande vloer gezet. Dit noemen we aanhelen!

 

Waterschade eiken vloer

Waterschade eiken vloer Blerick

Waterschade eiken vloer Blerick

Een lekkage en een massief eiken vloer gaat niet lekker samen. Door de langdurige lekkage in de vaatwasser is de eiken vloer bol gaan staan.

Een houten vloer zuigt zich langzaam vol met het water. Hierdoor zet het hout uit en kromt deze aan de buitenzijde naar boven. Doordat de vloerdelen aan de buitenkanten tegen de muur aan begint te drukken kan de gehele vloer naar boven komen. 

Als je goed verzekerd bent kun je deze schade opgeven. AL Vloeren Venlo kan voor de verzekering een offerte maken. Bij goedkeuring hiervan kan de schade opgelost worden.

In deze situatie heeft de verzekering uitbetaald voor het aanhelen van nieuwe vloerdelen die vooraf op kleur zijn gebracht.

 

Eiken vloer a fabriek oliën

Royl 2K olie

Eiken vloer a fabriek oliën

Om direct gebruik te kunnen maken van de nieuwe vloer is het verstandig de keuze te maken voor een vloer die vanuit de fabriek geolied wordt.

AL Vloeren Venlo heeft de keuze laten vallen voor een kleinere leverancier met grote mogelijkheden. Door het directe korte contact is eigenlijk alles mogelijk. Voor het renoveren en nieuwe vloeren maakt AL Vloeren Venlo gebruik van diverse merken olie en lak. Deze liggen gelijk met de leverancier waardoor het eenvoudig is later een aanbouw of schade op te lossen.

Bekijk hier het informatieblad voor meer informatie over Oliën of lakken.

Bekijk hier de Royl kleurenwaaier.

Eiken vloer projecten

Bekijk al onze eiken vloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen