Grenen vloer schuren en oliën Velden

Schuren en olien in de kleur White 5% Rubio Monocoat

Eiken vloer schuren en oliën Velden

Op de bovenverdieping van deze jaren 30 woning in Velden zitten nog mooie typische jaren 30 grenen dek-vloeren. Om ze een natuurlijke uitstraling te geven is er gekozen ze in de kleur white 5% van Rubio monocoat te zetten. Omdat de hechting van de Rubio monocoat anders is dan de reguliere olien is deze uitermate geschikt voor grenen vloeren.

Als eerste is het vuil verwijderd met een grovve schuurband. De gang is door zijn legrichting met de handmachine uitgevoerd. Na het schuren en polijsten van de grenen vloer zijn de nieuwe moderne plinten van 9 cm hoogte in het Verstek gezaagd, hierna zijn deze met kit bevestigd en volledig afgewerkt met Acryl kit. Dit om de schaduwlijnen weg te werken tussen de muur en de rand van de opstaande MDF plinten.

Grenen vloer schuren

3-laags schuren en polijsten
lees meer

Grenen vloer Schuren Velden

De grenen dekvloer in Velden is in 3-lagen geschuurd en gepolijst.

 

  1. Schoon schuren (Vuil en oude lak / olie verwijderen)
  2. Krassen verwijderen
  3. Glad schuren
  4. Polijsten

 

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het schuren van uw voer.

Grenen vloer oliën

Rubio Monocoat interior

Grenen vloer oliën Velden

Na het schuren en polijsten van deze grenen dekvloer in Velden is alles voorbereid om te gaan oliën. Er is gebruik gemaakt van de 2 componenten olie van Rubio Monocoat, dit om de vloer de lichte onbewerkte look te geven is de keuze gevallen op White 5%.

In verschillende fasen is de grenen houten vloer in de olie gezet. De olie is erin geboend met een speciale pad. Nadat de grenen vloerdelen verzadigd zijn met de olie kan deze droog gewreven worden. Na 24/48 uur kan de vloer weer in gebruik genomen worden.

Bekijk hier het informatieblad voor meer informatie over Oliën of lakken.

Houten vloer schuren projecten

Bekijk al onze houten vloer schuren projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis, en ontdek de perfecte combinatie van vloeren en raamdecoratie om uw interieur compleet te maken.

Wij staan ​​klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

Bekijk hier onze actuele openingstijden