Meister laminaat vloer leggen appartement Venlo

Meister laminaatvloer classic LD95 Eik gebarsten licht 6258

Meister laminaat vloer leggen appartement Venlo

In het appartement gelegen aan de rand van Venlo is de bestaande laminaat vloer verwijderd. Deze had zijn tijd erop zitten en het werdt tijd voor een mooie opfrisbeurt. De klant heeft in de showroom van AL-Vloeren Venlo de keuze laten vallen op de Classic LD95 serie van Meister.

De ruimte was zoals afgesproken leeg opgeleverd. De bestaande ondervloer is blijven liggen aangezien deze nog in perfecte staat is. De vloer is netjes onder het kozijn gelegd voor een mooi eindresultaat. Naar de muur toe is er gekozen voor een moderne plint van 9 cm hoog. Weer een tevreden klant in de regio Venlo met een mooie vloer van Meister.

Meister Classic laminaat vloer leggen Venlo

Bij laminaat Classic van Meister heeft u een enorme keuze.

Meister laminaat Classic

Bij laminaat Classic van Meister heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors.

Met de laminaatvloeren uit de Meister classic LD 95 collectie heeft u een mooie ongecompliceerde vloer van de vertrouwde hoogwaardige Meister-kwaliteit.

Door het authentieke uiterlijk, de voelbare structuren en de demping door de stabiele opbouw van de plank is Meister classic LD 95 laminaat haast niet van echt hout te onderscheiden.

Meister Laminaat Venlo

Een mooie ongecompliceerde vloer van de vertrouwde hoogwaardige Meister-kwaliteit
lees meer

Classic LD 95

Met de laminaatvloeren uit de Meister classic LD 95 collectie heeft u een mooie ongecompliceerde vloer van de vertrouwde hoogwaardige Meister-kwaliteit. Door het authentieke uiterlijk, de voelbare structuren en de demping door de stabiele opbouw van de plank is Meister classic LD 95 laminaat haast niet van echt hout te onderscheiden. BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN
Uitvoering: Breedstrook Oppervlak: Woodfinish / (hout)poriën structuur Gebruikersklasse: AC4 Klasse 32 Garantie bij woongebruik: 20 jaar BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN
Randafwerking: V4 Lange en korte zijde Lengte: 2052 mm Breedte: 220 mm Dikte: 8 mm BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN
Verwerking: Zwevend, zwevend met vloerverwarming Verbinding: Multiclic, Hoek / slag-systeem verpakkingseenheid: 2,71 m² BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN

Laminaatvloer projecten

Bekijk al onze laminaatvloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen