Meister Micala laminaat vloer leggen Venlo

Meister laminaatvloer Micala eik Milano 6391 LD200

Meister Micala laminaat vloer leggen

Na jarenlang veel plezier te hebben gehad van een eiken vloer vonden de bewoners dat het tijd werd te voor iets anders. Het gemak van het laminaat was de doorslag die deze keuze heeft gemaakt. De klant heeft in overleg met lifestyle winkel AukgAaf te Venlo samen voor de kleur vloer gekozen. Dit uit de Meister premium collectie bij AL-Vloeren Venlo. De keuze is gevallen voor de Meister Micala eik milano LD200.

Eerst hebben we de bestaande vloer volledig verwijderd en de laminaat geleverd. Deze heeft een weekend kunnen acclimatiseren in de woning. Nadat het vochtscherm en softboards ondervloer is gelegd ligt de laminaat er in een mum van tijd in. Om de vloer en wand tot zijn recht te brengen is er gekozen voor een moderne plint van 7 cm hoog. Deze is in zijn geheel afgekit voor het beste resultaat

Meister Micala laminaat vloer leggen Venlo

Meister laminaat Micala is de allrounder onder onze premium-laminaatvloeren.

Meister laminaat Micala

Met lengtes van ca. 1,20 m past de Meister laminaat Micala in elke ruimte. Variantenrijke decors van klassiek eiken tot zeer extravagante versies in vintage-stijl vallen met alle inrichtingsstijlen te combineren.

De verschillende soorten voegen zorgen voor zeer uiteenlopende uitstralingen. Met voegen tussen de lange zijden verkrijgt u de perfecte planken-look, rondomlopende voegen ogen bijzonder plastisch. Decors zonder voegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch geheel. Uiteraard ook in keuken of badkamer, want Meister laminaat Micala is ook geschikt voor vochtige ruimtes.

Meister Laminaat Venlo

Aantrekkelijke laminaat vloer met trenduren oppervlakken
lees meer

Micala LD 200

Met een Micala LD 200 laminaat vloer heeft u een prachtige en compacte vloer. De planken zijn van dezelfde ongekende kwaliteit als de Melango collectie maar dan in de traditionele maten.

De LD 200 serie is uitgevoerd met een 2-zijdige V-groef aan de lange zijde van de plank. De planken zijn uitgevoerd in 1-strooks landhuisdelen.

Uitvoering: Breedstrook

Oppervlak: Poriën-(synchroon) / (ruw) hout / woodfinish structuur

Gebruikersklasse: AC4 Klasse 32

Garantie bij woongebruik: 25 jaar

BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN

Randafwerking: V2 Lange zijde

Lengte: 1287 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN

Verwerking: Zwevend, zwevend met vloerverwarming

Verbinding: MasterclicPlus, Fold-down-systeem

verpakkingseenheid: 2,29 m²

BEKIJK HIER DE PRIJS EN KLEURSTALEN

Laminaatvloer projecten

Bekijk al onze laminaatvloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis, en ontdek de perfecte combinatie van vloeren en raamdecoratie om uw interieur compleet te maken.

Wij staan ​​klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

Bekijk hier onze actuele openingstijden