Bamboe vloer

Specialist in bamboe vloer leggen en renoveren, in en rondom Venlo.

Bamboe vloer

Een van de meest opvallende eigenschappen van een bamboe vloer is zonder twijfel zijn schoonheid. AL-Vloeren biedt een enorme keuze aan kleuren, stijlen en afwerkingen. Dit betekent dat er altijd wel een bamboe vloer is die aan uw specifieke wensen voldoet. Hoewel de reuzenbamboe formeel gras is en geen hout, heeft bamboe wel de uitstekende hardhout eigenschappen zoals de hoge hardheid en duurzaamheid. Deze eigenschappen in combinatie met een hoge stabiliteit (weinig zwel en krimp) maakt de reuzenbamboe een perfecte grondstof voor de productie van bamboevloeren. AL-Vloeren werkt samen met Moso®. Moso bamboe kan gezien worden als een onuitputtelijke grondstof. De reuzenbamboe genaamd “Moso” groeit enorm snel (tot 1 meter per dag). Aangezien alleen de oude stammen worden geoogst, krijgen de jonge bamboescheuten meer ruimte om te groeien wat resulteert in een hogere oogstopbrengst. 

Dynamic

Dynamic collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer Dynamic

De dynamic collectie biedt een reeks voordelige en gemakkelijk te plaatsen vloeren. Dit betekend natuurlijk niet dat er minder keuze of kwaliteit geboden wordt. Integendeel, de dynamic serie is beschikbaar in een enorme variatie aan afmetingen, stijlen en trendy kleuren. Wij kunnen u natuurlijk ook informeren omtrend de verzorging en het onderhoud van de dynamic bamboe vloeren. De dynamic collectie bestaat uit:
 • Purebamboo
 • Topbamboo
 • Flexbamboo

Eternal

Eternal collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer Eternal

In de eternal bamboe collectie zijn de sterkste en meest robuuste bamboe vloeren van Moso gebundeld. Speciaal voor diegene die een vloer zoekt die een leven lang mee gaat zit je bij de eternal serie goed. Deze bamboe serie is dan ook ideaal in openbare ruimte als publieke gebouwen, restaurants of kantoren. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van eternal bamboe vloeren. De eternal collectie bestaat uit:
 • Bamboo supreme
 • Bamboo forest
 • Bamboo industriale

Grand

Grand collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer Grand

Met de grand collectie hebben we ook de langste en breedste bamboe vloeren van Moso in huis. Deze extra grote planken zijn speciaal gemaakt voor diegene die een ruimtelijke en exclusieve uitstraling zoeken. Met de ruime keuze aan kleuren en afwerkingen biedt de bamboe grand serie voor iedereen een passende vloer.

AL-Vloeren Venlo adviseerd u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van de grand bamboe vloeren.

De eternal collectie bestaat uit:

 • Bamboo Elite
 • Bamboo Solida

Bamboe vloer leggen

Bamboe vloer leggen, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Bamboe vloer leggen

Een bamboe vloer leggen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. AL Vloeren Venlo is uw specialist in de gemeente Venlo en omstreken in het leggen van bamboe vloeren.

Wij leggen niet alleen uw bamboe vloer, AL-Vloeren Venlo biedt ook verschillende oplossingen op gebied van randafwerking en onderhoud van bamboe vloeren.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Bamboe vloer voordelen

Een bamboe vloer heeft vele voordelen.
 
lees meer

Bamboe vloer voordelen

Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwdbare grondstoffen van de wereld. Het neemt in grote hoeveelheid CO² op tijdens de groei. Met eigenschappen gelijkwaardig of zelfs beter dan hardhout is de bamboe van Moso het ideale alternatief voor het steeds schraarser tropisch hardhout. De voordelen op een rij:
 • Grote hardheid, duurzaamheiden en zeer stabiel
 • Onuitputtelijke grondstof en CO² neutraal
 • Gezond binnenklimaat en unieke schoonheid
 • Een enorme keuze en product garantie tot 30 jaar
 

Bamboe vloer projecten

Bekijk onze bamboe vloeren projecten, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen