Belakos PVC

Belakos, als je de natuur in huis wilt halen!

De Belakos pvc-collectie is zeer uitgebreid. De verschillende plankformaten, kleurtinten én mogelijkheden in legpatronen zorgen voor een uitstraling die past bij de wensen van alle soorten woninginrichtingen. PVC is waar Belakos voor staat. En, een vloer waar we met liefde op staan.

Kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het zijn dé fundamenten van alle Belakos vloeren. En, straks wellicht van jouw (t)huis. Meer handige weetjes als het om pvc-vloeren gaat:

 • Waterbestendig
 • Vuilafstotend
 • Slijtvast
 • Zeer duurzaam
 • Rigid Click 10dB
 • De vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Lees meer over de Belakos pvc-vloeren en download de brochure ››

We heten je graag welkom op afspraak of tijdens openingstijden!

   

  Belakos PVC

  Met de brede XL-vloerplanken en -tegels uit de collectie van Belakos kun je letterlijk alle kanten op. Van klassiek visgraat legpatroon tot een moderne stroken vloer. Jouw wens bepaalt de stijl en daarmee een eigentijdse én authentieke sfeer voor iedere woning.

  Bekijk hier de gehele collectie op de Belakos site

  Dryback

  Als het om een dryback pvc-vloer gaat hebben we het over een traditionele manier van vloeren leggen: verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond waarbij een ondervloer niet meer nodig is. Ideaal dus voor het gebruik van vloerverwarming.

  Dryback collectie op de Belakos site

  Rigid click

  Het leggen van een Belakos pvc-vloer is nog nooit zo simpel geweest. Met het slimme click-systeem plaats je de planken direct op een bestaande vloer of een ondergrond met kleine oneffenheden. Belakos Rigid Click heeft een 10dB geluiddempende onderlaag.

  Rigid click collectie op de Belakos site

  Belakos vloer in eigen ruimte bekijken?

  Op de site van Belakos kunt u uw eigen ruimte indelen met een uitzonderlijk mooie PVC vloer van Belakos
  Bekijk hier!

  Heb je een vraag?

  Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis, en ontdek de perfecte combinatie van vloeren en raamdecoratie om uw interieur compleet te maken.

  Wij staan ​​klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

  Bekijk hier onze actuele openingstijden