Enia

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Enia -Flooring de meest vooruit strevende pvc vloeren van Europa!

Enia bracht met de Duplex XXL Larix-collectie een revolutie teweeg in designvloeren dankzij de MATRIX-technologie. Door een verrassende authentieke uitstraling te combineren met krachtige technologie, werd LARIX een wereldwijde primeur! De vloer heeft een 50% lagere glans, wat resulteert in een indrukwekkend supermat effect. Deze collectie biedt vijf eiken- en vier steenlooks op XXL-formaat met synchrone poriën, waardoor het bijzonder indrukwekkend is. Met moderne technologieën zoals de innovatieve lichte ABA-technologie en gewichtsoptimalisatie, plus de unieke combinatie van een XXL-plank van ruim 1,80 m lang met synchrone poriën, markeert LARIX een echt baanbrekende prestatie in vloerontwerp.

Uw voordelen met Enia DUPLEX XXL LARIX

  • Wereldprimeur met MATRIX supermatte look

  • XXL-formaat met synchrone poriën

  • Innovatieve lichte ABA droplank®-technologie

  • 4-zijdige microvelling

  • Ongevoelig voor water

We heten je graag welkom op afspraak of tijdens openingstijden!

Enia Mat, Matter, MATRIX

De revolutionaire MATRIX supermatte technologie biedt een spectaculaire authentieke uitstraling die zelfs door ervaren vloerprofessionals moeilijk te onderscheiden is van natuurlijk hout of steen. In tegenstelling tot de bestaande “matte” producten op de markt, vermindert deze innovatie het glansniveau met meer dan 50%, waardoor de beschikbare decors een echte natuurlijke uitstraling krijgen.

Populaire grootformaten, perfecte natuurlijke uitstraling

Bij de felbegeerde grootformaat vloerbedekkingen onderstreept de supermatte look de bijzonder natuurlijke dessins, die zijn afgestemd op de behoeften van klanten uit Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. LARIX biedt een selectie van vijf prachtige eikenlooks in XXL-formaat van meer dan 1,80 m lang. Daarnaast zijn er vier bijzonder authentieke steenlooks, waarvan er twee de uitstraling hebben van vulmiddel en twee van gepolijst beton. Deze opwindend moderne ontwerpen overtuigen vooral door de extra grote paneelformaten met een randlengte van iets minder dan 1 meter.