Eiken Vloer Leggen

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Een eiken vloer leggen is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Met een beetje handigheid kunt u dit natuurlijk zelf. Wilt u dat de vloer er gegarandeerd goed bij ligt dan kunt u er ook voor kiezen uw nieuwe vloer door ons te laten leggen. Met de juiste kennis en ervaring leggen wij uw eiken vloer in elke ruimte. Wij komen graag een keer bij u aan om alle mogelijkheden te bespreken en gratis een geheel vrijblijvende offerte te leveren.

Of het nu gaat om een nieuwe eiken vloer of een oude bestaande vloer. Vloeren Venlo helpt u verder op weg. Vooraf komen we de situatie bekijken en bespreken we al uw wensen. We geven u gratis en vrijblijvend advies over de juiste manier van leggen, ondervloer en randafwerking om de eiken vloer geheel tot zijn recht te laten komen.

Eiken vloer zwevend of verlijmd leggen

Welke manieren van een leggen zijn er mogelijk?

Zwevend of verlijmd leggen

De keuze om de vloer zwevend te leggen of vol te verlijmen hangt sterk af van de ruimte waar de vloer komt te liggen, de breedte en dikte van de vloer, de ondergrond en of de vloer wel of niet op vloerverwarming komt te liggen. Daarnaast natuurlijk ook nog de persoonlijke keuze, moet de vloer bijvoorbeeld mee kunnen verhuizen.

Vloeren Venlo kan u met de kennis en ervaring volledig informeren over de beste keuze. Wij bieden verschillende oplossingen op gebied van zwevend leggen en volledig Verlijmen van uw nieuwe eiken vloer..

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Vloerverwarming

Kan mijn eiken vloer op vloerverwarming?

Een eiken vloer en vloerverwarming gaan perfect samen. Eiken blijft natuurlijk wel een natuurproduct dat gevoelig is voor schommelingen in de luchtvochtigheid en temperatuur. Daarom zullen wij bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen en dien je je aan bepaalde voorschriften te houden om een probleemloze combinatie van eiken parket en vloerverwarming mogelijk te maken.

Vloeren Venlo kan u prima uitleggen wat de mogelijkheden zijn op uw vloerverwarming. Wij bieden verschillende oplossingen op gebied van een vloerverwarming onder eiken vloeren.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.