Trenovo Traprenovatie

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Bestaande trappen zijn prachtig te moderniseren met complete renovatietrede in laminaat. Hiermee sluit uw trap perfect aan op de vloer en zorgt voor een mooie basis, passend bij uw interieur.

Met de homeline laminaat traptrede heeft AL-Vloeren Venlo authentieke Houtdecor en met een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een natuurlijk geoliede uitstraling in 12 beschikbare decoren.

Homeline kleuren

Leverbaar in 12 verschillende decoren.

Trenovo homeline decors

De trap blijft vaak een los onderdeel van het interieur. Hoe uw huis er ook uit ziet, klassiek, modern, romantisch, strak of welke andere stijl. Met de Trenovo homeline heeft u de oplossing om uw trap geheel naar smaak aan te passen in huis.

Perfect passend bij het interieur

Trenovo homeline laminaat traptrede met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een natuurlijke geoliede uitstraling. Beschikbaar in 12 verschillende decoren.

Trenovo systeem

Het professionele trapsysteem voor renovatie en nieuwbouw.

Trenovo Systeem

Het Trenovo homeline laminaat biedt de onderdelen voor een complete oplossing met 100% match in decor van traptrede, afwerkplinten, profielen en laminaat vloeren.

Compleet vernieuwde trap in elke stijl, naadloos passend bij het interieur

Licht is een designelement dat zich prachtig in een dichte trap laat integreren. Het creëert een gevoel van ruimte, biedt sfeer en komt de veiligheid ten goede. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden bij uw trap.

Assortiment

Perfect passend bij het interieur

Trenovo assortiment

Trenovo is de totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw en biedt professionaliteit tot in detail. Zowel in de materialen, de verwerking en het design.

Gepatenteerde uniclic verbinding

Perfecte, lijmloze en snelle verwerking. Creëert een efficiënte aansluiting op de overloop en waarborgt de perfecte aansluiting met de laminaatvloer in 100% hetzelfde design in het aangrenzende vloeroppervlak.

Bekijk hier de Trenovo traprenovatie folder
Bekijk hier het Trenovo traprenovatie boek
Download hier het Trenovo inmeetformulier