PVC Venlo

Specialist in PVC leggen in en rondom Venlo.

PVC Venlo

Vloeren Venlo in Velden is uw PVC specialist in de gemeente Venlo en omstreken.

Naast de vinyl zonder vinyl heeft Vloeren Venlo ook een geweldige serie PVC in het assortiment. Met zijn hout en steen serie is de COREtec een eigentijdse PVC die in ieder huishouden op elke plek van het huis gelegd kan worden.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van PVC-vloeren. In onze showroom bent u op afspraak altijd van harte welkom.

 

 

COREtec PVC

COREtec PVC kopen, in en rondom Venlo.
lees meer

COREtec PVC

De Coretec collecties beschikken over een gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De COREtec is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.

De COREtec vloeren die aangeboden worden bij AL-Vloeren Venlo hebben een unieke kurkonderlaag. De reden van een kurkonderlaag is simpel. Het is warmer, stiller en gemakkelijker te plaatsen op bestaande harde oppervlakken waarmee imperfecties in ondervloeren perfect worden verborgen. En: het is een van de meest duurzame materialen die er zijn.

Moduleo PVC

Moduleo PVC kopen in en rondom Venlo
lees meer

Moduleo PVC

Vloeren Venlo biedt het volledige assortiment van Moduleo PVC

De Moduleo pvc planken en pvc tegels in de collecties bij Vloeren Venlo zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloer ziet er hyperrealistisch uit door de haarscherpe details in het product. Moduleo vergroot het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail, of middels het contactformulier onderaan iedere pagina.

Moduleo-logo-Vloeren Venlo

Bodiax PVC

The taste of floors
lees meer

Bodiax vloer Venlo

De traditionele verlijmbare PVC vloer van HOGE kwaliteit, volgens strenge Europese normen gefabriceerd (Ftalaat-vrij) en zijn 100% recyclebaar. De dessins van de Bodiax Hydro-core Design zijn gebaseerd op de Scandinavische stijl en brengen uw ruimte in een warme en rustige sfeer.

Wij verkopen en leggen de gewenste Bodiax vloer en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking van uw designvloer. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van Bodiax pvc vloeren.

Heeft u een vraag over Bodiax vloeren?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Bodiax logo rood - Vloeren Venlo

FLOER PVC

FLOER PVC kopen in en rondom Venlo
lees meer

FLOER PVC

Vloeren Venlo biedt het volledige assortiment van FLOER PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC! Je kunt nu zelf jouw FLOER PVC vloer leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding in de rigid uitvoering. Of u kiest voor de welbekende dryback serie die verkrijgbaar is in planken, visgraat en walvisgraat.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail, of middels het contactformulier onderaan iedere pagina.

FLOER - AL Vloeren Venlo - FLOER vloer kopen Venlo

PVC leggen

PVC leggen, in en rondom Venlo.

PVC leggen

Vloeren Venlo is uw specialist in het leggen van PVC vloeren in de gemeente Venlo en omstreken. Ook de voorbereiding zoals vloercontrole en egaliseren om tot uw droomvloer te komen wordt door Vloeren Venlo verzorgd.

Wij leggen alle soorten PVC vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking van een laminaatvloer.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail, of middels het contactformulier onderaan iedere pagina.

Floer ComfyClick Visgraat PVC Maas Naturel sfeer - AL Vloeren Venlo

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen