PVC Venlo

Specialist in PVC leggen in en rondom Venlo.

PVC Venlo

AL Vloeren in Velden is uw PVC specialist in de gemeente Venlo en omstreken.

Naast de vinyl zonder vinyl heeft AL Vloeren Venlo ook een geweldige serie PVC in het assortiment. Met zijn hout en steen serie is de COREtec een eigentijdse PVC die in ieder huishouden op elke plek van het huis gelegd kan worden.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van PVC-vloeren. In onze showroom bent u op afspraak altijd van harte welkom.

 

In de loop van 2020 zal er nog een merk PVC toegevoegd worden aan het assortiment. AL-Vloeren Venlo zoekt altijd zijn producten met zorg uit op prijs en duurzaamheid.

 

COREtec PVC

COREtec PVC kopen, in en rondom Venlo.
lees meer

COREtec PVC

De Coretec collecties beschikken over een gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De COREtec is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.

De COREtec vloeren die aangeboden worden bij AL-Vloeren Venlo hebben een unieke kurkonderlaag. De reden van een kurkonderlaag is simpel. Het is warmer, stiller en gemakkelijker te plaatsen op bestaande harde oppervlakken waarmee imperfecties in ondervloeren perfect worden verborgen. En: het is een van de meest duurzame materialen die er zijn.

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen

Open chat