Eiken vloer

Specialist in eiken vloer leggen en renoveren, in en rondom Venlo.

Eiken vloer

AL Vloeren Venlo is uw eiken vloer specialist in de gemeente Venlo en omstreken. Met een geheel eigen collectie uit de regio Venlo kunnen we iedereen bedienen. Naast onze eigen collectie is het ook mogelijk een eigen eikenhouten vloer samen te stellen in afwerking en kleur. We maken onderscheid tussen massief en multiplank vloerdelen. Naast de welbekende planken, (groot en klein) zijn de vloeren tevens verkrijgbaar in diverse patronen. De meest bekende hiervan is de visgraatpatroon. Daarnaast kun je bij AL-Vloeren ook terecht voor een Hongaarse of Weense punt, een blokpatroon of een volledig zelf bedacht patroon of logo.

Wij verkopen, leggen en renoveren eiken vloeren, we bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking, verzorging en onderhoud van een eikenhouten vloer. Wij komen hiervoor graag persoonlijk bij u langs en ook in onze showroom in Velden bent u altijd van harte welkom.

 

Massief eiken

Massief eiken vloeren leggen en renoveren, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Massief eiken vloer

Met een breed assortiment aan massief eiken vloeren in een geheel eigen Venlo collectie bieden we u unieke mogelijkheden. In onze showroom die op afspraak geopend is kunnen we u een aantal voorbeelden laten zien van de traditionele tapis tot massieve vloerdelen in blok en visgraat motief.

Naast onze eigen 5 collecties uit de gemeente die bestaat uit: Venlo, Velden, Arcen en Blerick is het ook mogelijk een geheel eigen eiken vloer te creëren in afwerking, kleur, lengte en breedte maten.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van een massief eikenhouten vloer.

Multiplank eiken

Multiplank eiken vloeren leggen en renoveren, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Multiplank eiken vloer

In de afgelopen jaren hebben de multiplank eiken vloeren een enorme groei door gemaakt. AL-Vloeren Venlo is een specialist in het leveren, leggen en renoveren van multiplank eikenhouten vloeren. Met een eigen huisstijl en de mogelijkheid om de eiken vloer geheel naar eigen wens aan te passen is er voor ieder wat wils.

De collectie Multiplank eiken vloeren uit de regio Venlo heeft vele afwerkingen en kleuren combinaties wat resulteerde in meer dan 120 basis uitvoeringen. Daarnaast zijn de 5 basis-series Venlo, Velden, Arcen, Blerick en Steyl ook nog verkrijgbaar in vele dikte en breedte variaties te krijgen.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van een multiplank eikenhouten vloeren.

Q-Floor

Bij Q-Floor vindt u het parket dat past bij uw manier van leven, wonen of werken.
lees meer

Q-Floor eiken vloer

Naast de maatwerk multipank series die AL-Vloeren Venlo al enige jaren met succes aanbiedt, kunnen we zeggen dat we met de Q-Floor eiken multiplank vloeren een geweldige serie in huis gehaald hebben. En dit met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Met de 12 basis kleuren (nu 8 op de site) in diverse breedte van 15 tot 22 cm in vele houtsorteringen is het assortiment al snel enorm uitgebreid. Naast de planken versies komt AL-Vloeren Venlo binnenkort ook met de Q-Floor visgraat versies.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van een multiplank eikenhouten vloeren.

“SHOWBORDEN BINNENKORT TE ZIEN IN DE SHOWROOM”

Natural Wood traprenovatie

Eiken design voor uw trap
lees meer

Natural Wood trapbekleding

Trappen zijn prachtig te renoveren door middel van complete renovatietreden. Met de Natural Wood traptrede heeft Vloeren Venlo echte natuurlijke eiken traptrede in huis die af te werken zijn in ieder gewenste kleur. Dit betekent dat u de trap kunt afwerken in elke gewenste kleur en met elke olie, hardwaxolie, lak, verf, etc.

De afgelopen jaren heeft AL-Vloeren Venlo zich gespecialiseerd in het renoveren van nieuwe en bestaande trappen. Met de trede van natural wood kunnen we ook de wens van een echte eiken trap bieden.

Maak gerust een afspraak zodat we u kunnen adviseren naar alle mogelijkheden in traprenovatie.

Eiken vloer leggen

Eikenhouten vloer leggen, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Eiken vloer leggen

Een eiken vloer leggen is voor de meeste mensen geen alledaagse klus, Laat daarom uw vloer door ons leggen. AL-Vloeren Venlo is de specialist in het leggen van eiken vloeren in de gemeente Venlo en omstreken. Met de juiste kennis, ervaring en apperatuur leggen wij uw vloer in iedere ruimte. U bent dan gegarandeerd van een mooi eindresultaat.

Naast het leggen van nieuwe eiken vloeren bieden we ook verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking, architraaf en convectorput-roosters.

Wilt u meer informatie over het leggen van een eiken vloer?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Eiken vloer schuren

Eikenhouten vloer schuren, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Eiken vloer schuren

Waarom een nieuwe vloer kopen als uw bestaande eiken vloer schuren ook mogelijk is? Natuurlijk kunt u een bij een verhuurbedrijf een machine huren en zelf aan de slag gaan. Wij adviseren dit over te laten aan een specialist. Met de opgebouwde ervaring en de juiste apperatuur maakt AL-Vloeren Venlo uw vloer weer als nieuw.

Bij het renoveren van uw vloer komen we altijd eerst aan om te kijken, we meten de vloeroppervlakte en bespreken alle wensen die u heeft voor uw vernieuwde vloer.

Nog geen nieuwe vloer nodig?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail, of middels het contactformulier onderaan iedere pagina.

Eiken vloer projecten

Bekijk onze eikenhouten vloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen

Open chat