Eiken vloer

Specialist in eiken vloer leggen en renoveren, in en rondom Venlo.

Eiken vloer

AL Vloeren Venlo is uw eiken vloer specialist in de gemeente Venlo en omstreken. Met een geheel eigen geselecteerde collectie uit de regio en maatwerk vloeren kunnen we iedereen bedienen. Met onze hoogwaardige collectie eiken vloeren is het mogelijk een eigen eikenhouten vloer samen te stellen in afwerking en kleur. Vloeren Venlo maakt gebruik van multiplank vloeren die zwevend en verlijmd gelegd kunnen worden. Naast de welbekende planken, (groot en klein) zijn de vloeren tevens verkrijgbaar in diverse patronen. De meest bekende hiervan is de visgraatpatroon. Daarnaast kun je bij Vloeren Venlo ook terecht voor een Hongaarse of Weense punt, een blokpatroon of een volledig zelf bedacht patroon of logo.

Wij verkopen, leggen en renoveren eiken vloeren, we bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking, verzorging en onderhoud van een eikenhouten vloer. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen naar de mogelijkheden kunt u het beste een afspraak maken in onze showroom in Velden, u bent altijd van harte welkom.

 

Multiplank eiken

Multiplank eiken vloeren leggen en renoveren, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Multiplank eiken vloer

In de afgelopen jaren hebben de multiplank eiken vloeren een enorme groei door gemaakt. Vloeren Venlo is een specialist in het leveren, leggen en renoveren van multiplank eikenhouten vloeren. Met een geselecteerde huisstijl en de mogelijkheid om de eiken vloer geheel naar eigen wens aan te passen is er voor ieder wat wils.

De collectie Multiplank eiken vloeren uit Europa heeft vele afwerkingen en kleuren combinaties wat resulteerde in meer dan 100 basis uitvoeringen in meer dan 5 afwerkingen. Hierdoor is het mogelijk volledig naar eigen wens een vloer op maat te maken. Zowel in dikte, breedte, afwerking en kleur.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van een multiplank eikenhouten vloeren.

 

“MEER DAN 100 SHOWBORDEN ZIJN TE ZIEN IN DE SHOWROOM”

Q-Floor

Bij Q-Floor vindt u het parket dat past bij uw manier van leven, wonen of werken.
lees meer

Q-Floor eiken vloer

Naast de maatwerk multipank series die Vloeren Venlo al enige jaren met succes aanbiedt, kunnen we zeggen dat we met de Q-Floor eiken multiplank vloeren een geweldige serie in huis gehaald hebben. En dit met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Met de 12 basis kleuren (nu 8 op de site) in diverse breedte van 15 tot 22 cm in vele houtsorteringen is het assortiment al snel enorm uitgebreid. Naast de planken versies bieden Vloeren Venlo en Q-Floor ook een aantal mooie visgraat versies.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van een Q-floor multiplank eikenhouten vloer.

“SHOWBORDEN ZIJN TE ZIEN IN DE SHOWROOM”

Natural Wood traprenovatie

Eiken design voor uw trap
lees meer

Natural Wood trapbekleding

Trappen zijn prachtig te renoveren door middel van complete renovatietreden. Met de Natural Wood traptrede heeft Vloeren Venlo echte natuurlijke eiken traptrede in huis die af te werken zijn in ieder gewenste kleur. Dit betekent dat u de trap kunt afwerken in elke gewenste kleur en met elke olie, hardwaxolie, lak, verf, etc.

De afgelopen jaren heeft AL-Vloeren Venlo zich gespecialiseerd in het renoveren van nieuwe en bestaande trappen. Met de trede van natural wood kunnen we ook de wens van een echte eiken trap bieden.

Maak gerust een afspraak zodat we u kunnen adviseren naar alle mogelijkheden in traprenovatie.

Eiken vloer leggen

Eikenhouten vloer leggen, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Eiken vloer leggen

Een eiken vloer leggen is voor de meeste mensen geen alledaagse klus, Laat daarom uw vloer door ons leggen. AL-Vloeren Venlo is de specialist in het leggen van eiken vloeren in de gemeente Venlo en omstreken. Met de juiste kennis, ervaring en apperatuur leggen wij uw vloer in iedere ruimte. U bent dan gegarandeerd van een mooi eindresultaat.

Naast het leggen van nieuwe eiken vloeren bieden we ook verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking, architraaf en convectorput-roosters.

Wilt u meer informatie over het leggen van een eiken vloer?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Eiken vloer schuren

Eikenhouten vloer schuren, in en rondom Venlo.
 
lees meer

Eiken vloer schuren

Waarom een nieuwe vloer kopen als uw bestaande eiken vloer schuren ook mogelijk is? Natuurlijk kunt u een bij een verhuurbedrijf een machine huren en zelf aan de slag gaan. Wij adviseren dit over te laten aan een specialist. Met de opgebouwde ervaring en de juiste apperatuur maakt AL-Vloeren Venlo uw vloer weer als nieuw.

Bij het renoveren van uw vloer komen we altijd eerst aan om te kijken, we meten de vloeroppervlakte en bespreken alle wensen die u heeft voor uw vernieuwde vloer.

Nog geen nieuwe vloer nodig?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail, of middels het contactformulier onderaan iedere pagina.

Eiken vloer projecten

Bekijk onze eikenhouten vloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen