Floer laminaat

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Floer laminaat, makkelijk, snel en betrouwbaar!
Ben je op zoek naar extra breed laminaat? Bekijk het Landhuis Laminaat. Deze vloeren zijn 32,8 cm breed en waterbestendig gecoat, ook in de groef! Ook onze Steden Laminaat collectie valt onder waterbestendig laminaat.

Heb je de voorkeur voor een visgraat vloer? De Visgraat Laminaat vloeren hebben een realistische houtlook en zijn eenvoudig zelf te leggen.

Floer Visgraat laminaat

Visgraat is de trend van het moment! Naast onze populaire eiken visgraat vloeren hebben we bij Floer ook patroon vloeren in laminaat.

Met de handige Fastclick-verbinding en starterskit leg je deze visgraat vloeren eenvoudig zelf! Tegen een meerprijs kunt u ook gebruik maken van onze legservice.

Dankzij de vele verschillende planken met voelbare houtstructuren en luxe V-groef is dit laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat vloer. Ervaar het zelf en neem een bezoek aan de Floer dealer Vloeren Venlo!

Dankzij de extra sterke en dikke plank van 12 mm is dit laminaat ook geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Je krijgt dan ook een garantie van maar liefst 35 jaar op het Floer visgraat laminaat.

FLOER Authentiek laminaat

Zoek jij lange eiken planken, maar heb je geen zin in onderhoud? Het Floer Authentiek Laminaat bestaat uit levensechte lange parketplanken met de voordelen van Laminaat!

Het authentiek laminaat is extra waterbestendig geproduceerd waardoor de vloer ook zonder problemen in een vochtige ruimte als een keuken kan worden gebruikt. Ook heeft het Authentiek laminaat een dikte van 12 mm, resulterend in een massiever loopgeluid vergelijkbaar aan een echte parketvloer. De prachtige houtstructuren lopen gelijk aan het voelbare patroon op de plank. Niet te onderscheiden van echt hout.

Deze vloer valt dan ook onder klasse AC4 en is ook zeer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Je krijgt dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar bij aankoop.

FLOER Landhuis laminaat

Het Floer Landhuis laminaat heeft een unieke plank breedte van maar liefst 32,8 cm! De robuuste landhuis planken beschikken over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag. De luxe V-groef geeft de vloer net dat beetje extra.

Je legt deze extra brede plank eenvoudig met de betrouwbare Variclick verbinding. Breed en smal combineren? Ontdek het Landhuis Variatie laminaat, met smalle en brede planken. De collectie is waterproof, ook in de groef. De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is.

De 12 verschillende vloeren uit de Landhuis Laminaat serie worden geproduceerd in Duitsland en geleverd met maar liefst 20 jaar garantie!

FLOER Steden laminaat

Het Floer Hollandse Steden laminaat bestaat uit topkwaliteit brede vloeren met natuurlijk voelbare eiken structuren en een luxe V-groef! Naast het prachtige design zijn deze laminaat vloeren afgewerkt met een speciale anti-kras laag. Dit maakt het Steden laminaat zeer duurzaam en krasvast.

De collectie is waterproof, ook in de groef. De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is. Bovendien is het leggen van deze vloeren wel heel eenvoudig met het gepatenteerde Variclick bevestiging systeem.

Je krijgt dan ook een garantie van 25 jaar bij aankoop.

FLOER Sloophout laminaat

Op zoek naar een vintage, retro laminaat vloer? De Floer Sloophout laminaat vloeren hebben door de verouderde en gebruikte uitstraling een ongekend en uniek design!

De toplaag van deze vloeren is voorzien van een voelbare houtstructuur.

Daarnaast is de vloer zo duurzaam geproduceerd in Duitsland dat we een garantie van maar liefst 20 jaar kunnen geven op dit vintage laminaat!