Eiken Vloer Schuren

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Een eiken vloer schuren zal voor u geen alledaagse klus zijn. Na jaren stoelen schuiven over de vloer, de naaldhakken van uw bezoek en de nagels van de hond of kat is een houten vloer vaak weer toe aan een grote renovatie. Met de juiste apparatuur, kennis en ervaring maakt Vloeren Venlo uw vloer weer als nieuw. We komen graag bij u aan, kijken eerst om wat voor vloer het gaat, wat de staat van uw vloer is en welke opties er mogelijk zijn.

Wat houdt schuren in:
Bij het schuren van de vloer zal eerst de oude beschermlaag verwijderd worden. Hierbij wordt ook het vuil dat in de loop van de jaren in de vloer is gaan zitten verwijderd. Vervolgens wordt de vloer 2-laags weer glad geschuurd. Als deze 3-laags behandeling is voltooid wordt de vloer gepolijst. De laatste schuurkrassen worden hiermee verwijderd.

Eiken vloer lakken of (hardwax) olien

Geef uw eiken vloer de juiste bescherming.

Lakken of (hardwax) olie

Na het schuren kunt u ervoor kiezen uw vloer te laten lakken of in de (hardwax) olie te laten zetten. Wat is er beter? Dit is veelal de vraag die we terug horen. Een eenvoudig antwoord is hier niet zomaar op te geven. Het gebruik van de vloer en persoonlijke keuzes bepalen wat de beste keuze is voor uw eiken vloer. Voor meer informatie bekijk hier het informatieblad.

Geef kleur aan uw vloer!

U kunt ervoor kiezen uw eiken vloer een compleet andere kleur te geven. Met een ruime assortiment, hoogwaardige kwaliteit merken kunnen wij u alle denkbare kleuren aanbieden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een iets andere tint of originele kleur terug te halen.

Bekijk hier de Royl kleurenwaaier.

Aanhelen eiken vloer

Aanbouw of waterschade?

Aanhelen eiken vloer

Heeft u een aanbouw in de planning staan en geen idee wat er met uw huidige vloer mogelijk is? Vloeren Venlo heeft de kennis en ervaring om u perfect te informeren naar de mogelijkheden. In de meeste situaties is uw nieuwbouw naadloos aan te sluiten op uw bestaande eiken vloer.

Ook bij schade aan uw vloer is het soms noodzakelijk vloerdelen te vervangen. Denk hierbij aan waterschade rond verwarmingen of in een keuken. Van prijsopgave voor de verzekering tot het in orde maken van uw schade. AL-Vloeren Venlo zorgt dat u weer vollop kunt genieten van uw sfeervolle vloer zonder schade.

Heeft u een vraag over aanhelen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.