Floer PVC

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Mooi als hout, praktisch als PVC! Je kunt nu zelf jouw FLOER PVC vloer leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De zogenaamde ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. Bovendien voelen de 100% waterbestendige vinyl vloeren lekker warm aan de voeten en zijn ze uitzonderlijk mooi om te zien. FLOER biedt 3 complete click series.

Ook voor de dryback PVC van Floer bent u bij Vloeren Venlo op hetjuiste adres. De dryback (plak) versie hebben we in 2 series stroken, 2 series visgraat en de tegel Versie. De meest gekosen visgraat versie van Floer is de enige echte Walvisgraat PVC vloer. Met zijn extreem grote maat een rust in huis met de luxe uitstraling van Visgraat.

FLOER Click PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC!

FLOER Click PVC

Sterk, Stabiel, maar bovenal prachtig om te zien: Floer Click PVC heeft het allemaal. De luxe houtstructuur vloeren van het Click zijn niet alleen extra breed met 22,9 cm, maar ook nog eens extra lang met maar liefst 151 cm!

Waar standaard PVC verlijmd moet worden, leg je deze Click PVC vloer gemakkelijk en snel met de eenvoudige Fastclick verbinding. Dankzij de stabiele ‘rigid mineraal core’ tussenlaag is dit Click PVC ontzettend sterk maar blijft het vooral ook stabiel liggen.

We geven 20 jaar garantie in combinatie met de Rigid Click PVC ondervloer, speciaal voor rigid click PVC.

FLOER Click tegel PVC

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC!

FLOER Click tegel PVC

Het nieuwe Click Tegel PVC is een sterke vloer en 100 % waterbestendig. Hierdoor is de vloer zeer eenvoudig te reinigen en perfect voor iedere ruimte in huis. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. De luxe extra grote tegels van het Click PVC zijn niet alleen extra breed met 45,7 cm, maar ook extra lang met 91,4 cm. De luxe V-groef en micro velling van het Floer Click Tegel PVC rondom de planken accentueert de robuuste afmeting in de vloer. De tegels hebben een echte stenen look en de collectie bestaat uit vier verschillende kleuren. De Click Tegels hebben een uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn 5 mm dik.

We geven 20 jaar garantie in combinatie met de Rigid Click PVC ondervloer, speciaal voor rigid click PVC.

FLOER Click Visgraat PVC

De beste klickvloer ooit gemaakt.

Floer Click visgraat PVC

Het Floer Click Visgraat PVC in de kleur IJssel Onbehandeld is een prachtige visgraat vloer met voelbaar houtpatroon. Een ijzersterke PVC vloer die niet verlijmd hoeft te worden.

Door de gemakkelijke i4F verbinding leg je de Click Visgraat PVC vloer eenvoudig zelf, met gebruik van de rubberen hamer. De planken zijn 61 cm lang en 12,2 cm breed en de ‘rigide mineraal kern’ tussenlaag zorgt ervoor dat de visgraat vloer uiterst stabiel blijft liggen. Het PVC met steenmineraal kern is 100 % waterbestendig en is daardoor geschikt voor elke ruimte in huis.

We geven 20 jaar garantie op het Click Visgraat in combinatie met de Rigid Click PVC ondervloer, speciaal ontworpen voor rigid click PVC.

FLOER dryback stroken PVC

Net zo veilig als kinderspeelgoed!

Floer dryback stroken PVC

Vloeren Venlo heeft 2 series van de Floer dryback stroken PVC.

De Dorpen PVC collectie van Floer bestaat uit sterke en veilige vloeren met een keiharde slijtlaag. De prachtige eiken designs geven de sfeer van een natuurlijke houten vloer. Het Dorpen PVC wordt geleverd met 15 jaar garantie en is voorzien van een voelbare houtstructuur en 4-zijdige microvelling.

Floer Bossen PVC heeft het. Dankzij de extra brede en lange PVC plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd. De microvelling benadrukt het grote formaat en de verschillende planken in de vloer. De Floer Bossen collectie wordt eco-vriendelijk geproduceerd en geleverd met 20 jaar garantie.

Bovendien zijn de Floer PVC dryback stroken PVC voorzien van het REACH certificaat en A+ emissielabel en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

FLOER dryback Visgraat PVC

Groots en indukwekkend

Floer dryback visgraat PVC

Vloeren Venlo heeft 2 series van de Floer dryback visgraat PVC.

Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ De Walvisgraat PVC van Floer heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze XL Visgraat PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer. 

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol dryback visgraat PVC? De Floer Visgraat PVC vloeren hebben het allemaal! Gecombineerd met de levensechte patronen en “register embossed” structuren is Floer de absolute marktleider in visgraat PVC vloeren! 

Bovendien zijn de Floer PVC dryback visgraat PVC voorzien van het REACH certificaat en A+ emissielabel en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

FLOER dryback Tegel PVC

Warm en comfortabel

Floer dryback tegel PVC

Bekijk het hele Floer Tegel PVC assortiment in de showroom van Vloeren Venlo. Floer dryback tegel, zachte steenformaat PVC vloeren die comfortabel en warm aanvoelen.

Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? De Floer PVC tegel is flexibel, voelt zacht aan de voeten en laat warmte uitstekend door. Een optimaal rendement bij vloerverwarming! Bovendien zijn de Floer PVC Tegels voorzien van een prachtige voelbare structuur en een microvelling rondom. Samen zorgt dit voor een ongekend realistisch resultaat!

Floer dryback Tegel PVC is beschikbaar in afmetingen van 121.9 x 60.9 cm en 91.4 x 45.7 cm.