FLOER PVC

Van Nederlandse bodem.

FLOER PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC! Je kunt nu zelf jouw FLOER PVC vloer leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De zogenaamde ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. Bovendien voelen de 100% waterbestendige vinyl vloeren lekker warm aan de voeten en zijn ze uitzonderlijk mooi om te zien. FLOER biedt 3 complete series. De luxe extra grote planken van het ComfyClick PVC zijn niet alleen extra breed met 22,9 cm, maar ook nog eens extra lang met maar liefst 151 cm! Ontdek deze prachtige matte collectie met voelbare eiken houtstructuur. De luxe extra grote tegels van het ComfyClick PVC zijn niet alleen extra breed met 45,7 cm, maar ook extra lang met 91,4 cm. En dan natuurlijk ook de ComfyClick Visgraat PVC vloer, de visgraat planken zijn 61 cm lang en 12,2 cm breed en de ‘rigide mineraal kern’ tussenlaag zorgt ervoor dat de visgraat vloer uiterst stabiel blijft liggen.

FLOER Comfyclick PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC!
lees meer

FLOER Comfyclick PVC

Sterk, Stabiel, maar bovenal prachtig om te zien: Floer ComfyClick PVC heeft het allemaal. De luxe houtstructuur vloeren van het ComfyClick zijn niet alleen extra breed met 22,9 cm, maar ook nog eens extra lang met maar liefst 151 cm!

Waar standaard PVC verlijmd moet worden, leg je deze ComfyClick PVC vloer gemakkelijk en snel met de eenvoudige Fastclick verbinding. Dankzij de stabiele ‘rigid mineraal core’ tussenlaag is dit Click PVC ontzettend sterk maar blijft het vooral ook stabiel liggen.

We geven 20 jaar garantie in combinatie met de ComfyClick ondervloer, speciaal voor rigid click PVC.

Floer ComfyClick PVC Humsterland Wit sfeer - AL Vloeren Venlo

FLOER Comfyclick tegel PVC

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC!
lees meer

FLOER Comfyclick tegel PVC

Het nieuwe ComfyClick Tegel PVC is een sterke vloer en 100 % waterbestendig. Hierdoor is de vloer zeer eenvoudig te reinigen en perfect voor iedere ruimte in huis. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. De luxe extra grote tegels van het ComfyClick PVC zijn niet alleen extra breed met 45,7 cm, maar ook extra lang met 91,4 cm. De luxe V-groef en micro velling van het Floer ComfyClick Tegel PVC rondom de planken accentueert de robuuste afmeting in de vloer. De tegels hebben een echte stenen look en de collectie bestaat uit vier verschillende kleuren. De ComfyClick Tegels hebben een uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn 5 mm dik.

We geven 20 jaar garantie in combinatie met de ComfyClick ondervloer, speciaal voor rigid click PVC.

Floer ComfyClick Tegel PVC Hasseberg Antraciet Sfeer - AL Vloeren Venlo

FLOER Comfyclick Visgraat PVC

De beste klickvloer ooit gemaakt.
lees meer

Floer Comfyclick visgraat PVC

Het Floer ComfyClick Visgraat PVC in de kleur IJssel Onbehandeld is een prachtige visgraat vloer met voelbaar houtpatroon. Een ijzersterke PVC vloer die niet verlijmd hoeft te worden.

Door de gemakkelijke i4F verbinding leg je de ComfyClick Visgraat PVC vloer eenvoudig zelf, met gebruik van de rubberen hamer. De planken zijn 61 cm lang en 12,2 cm breed en de ‘rigide mineraal kern’ tussenlaag zorgt ervoor dat de visgraat vloer uiterst stabiel blijft liggen. Het PVC met steenmineraal kern is 100 % waterbestendig en is daardoor geschikt voor elke ruimte in huis.

We geven 20 jaar garantie op het ComfyClick Visgraat in combinatie met de ComfyClick ondervloer, speciaal ontworpen voor rigid click PVC.

Floer ComfyClick Visgraat PVC Maas Naturel sfeer - AL Vloeren Venlo

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen

Open chat