Moduleo PVC

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

De Moduleo pvc planken en pvc tegels in de collecties bij Vloeren Venlo zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloer ziet er hyperrealistisch uit door de haarscherpe details in het product. Moduleo vergroot het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen ze zelfs de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur voel en zie je de diepte van de knoesten en houtnerven. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XL-planken en tegels beschikbaar in de Transform- en Impress-collectie. Ook de LayRed pvc vloeren zijn in verschillende formaten beschikbaar.

Originele parketplanken zijn nooit identiek. Er is altijd sprake van een natuurlijke verscheidenheid in het dessin. Een Moduleo pvc vloer is net zo uniek. Ze creëren immers authentieke vinyl vloeren met vrijwel geen herhaling.

LayRed Click PVC

Ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden

De Moduleo LayRed-vloer heeft een zeer hoge vormstabiliteit. Dit resulteert in minimale krimp en uitzetting onder invloed van veranderingen in temperatuur, (lucht) vochtigheid of zonlicht.

De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd. Poetsen met zuiver water en het juiste onderhoudsmiddel is voldoende. Pvc stoot water af, waardoor een Moduleo LayRed-vloer de ideale vloeroplossing is voor badkamer en keukenvloeren, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid. Geen gekraak of irritante klikgeluiden als je over de vloer stapt.

Een Moduleo LayRed-vloer is extreem duurzaam. We geven je met plezier levenslange garantie!

Parquetry visgraat PVC

Traditioneel en tegelijkertijd tijdloos

Parquetry visgraat PVC

Met een Moduleo visgraat pvc vloer uit de Parquetry-collectie haal je een bijzondere sfeer van oude herenhuizen en kastelen in huis. Een klassieke vloer met moderne knipoog die elke dag aan populariteit wint en daarom een bijzondere plek krijgt in het Moduleo-assortiment.

De visgraatvloeren van Moduleo worden verlijmd. Met grote zorg verlijmen we de visgraat vloer op een strak geegaliseerde vloer, strak tegen de muur of traditioneel met band en bies. Visgraatvloeren bieden dezelfde voordelen op vlak van comfort, sterkte en prestaties, net als de andere Moduleo-collecties.

De pvc planken en -tegels in de Parquetry-collectie zijn beschikbaar in volgend formaat 

  • 63,2 x 15,8 cm (Short Plank)

Transform dryback PVC

Transformatie naar uw eigen droomvloer

Transform dryback PVC

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo transform vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een pvc vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een Moduleo-vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Je Moduleo-vloer kan tegen een stootje, een hele geruststelling dus. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin. De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt.

Impress dryback PVC

Traditioneel en tegelijkertijd tijdloos

Impress dryback PVC

De Impress serie van Moduleo heeft 44 designs met allemaal hun eigen karakterastieke uitstraling. De verrassende details zorgen voor een extra natuurlijke uitstraling.

De Moduleo Impress heeft een aantal franse punt designs met een authentieke uitstraling. Daarnaast is er keuze uit vele eiken stroken en tegel designs.

Met de Dryback-methode worden de pvc planken en -tegels volledig verlijmd op een door Vloeren Venlo perfect voorbereide ondergrond.  

Select dryback PVC

Select dryback PVC

Select dryback PVC

De select versie van Moduleo bestaat uit diverse eiken desings en tegels. De Moduleo Select heeft in tegenstelling van de overige PVC producten een slijtlaag van 0,4. Goede kwaliteit tegen een scherpere prijs.

Of je nu kiest voor en strakke tegel of met een realistische voeg. Bij Vloeren Venlo hebben we de kennis en diverse kleurmogelijkheden qua tegel en voeg om uw tegelvloer ook op een echte realistische manier te plaatsen.

 

  • 23 eiken decors
  • 8 tegel decors