Bodiax

Vloeren Venlo is dé Bodiax specialist van de regio Venlo!

Bodiax vloeren zijn het beste van Nederlandse bodem. Of je nu gaat voor een speelse look of op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, bij Vloeren Venlo vind je voor ieder interieur de perfecte PVC vloer. Voor net dat beetje extra comfort dat van je huis je thuis maakt.

De producent van Bodiax zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de producten nooit stil staan en daarom altijd van top kwaliteit zijn. Dit bewijzen ze dan ook door u 15 jaar garantie te geven bij woongebruik. Deze PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voelen daarom altijd behaaglijk aan.

Met de Hydro-core heeft u een schitterende vloer die zwevend gelegd wordt met een Unilin Clic uitvoering.

De traditionele verlijmbare Bodiax vloer is van HOGE kwaliteit, volgens strenge Europese normen gefabriceerd (Ftalaat-vrij) en zijn 100% recyclebaar.

Bodiax Click

Bodiax biedt de uniclick bij de visgraat click PVC

De Hydro-core collectie wordt op een speciale Hydro-core plaat geproduceerd waardoor de vloer 100% waterproof is. Deze Hydro-core collectie wordt speciaal geproduceerd met een register embossing, hierdoor heeft deze vloer niet alleen een voelbare houtstructuur maar volgt deze structuur ook exact de structuur van de vloer (een noest is dan zelfs voelbaar).

Deze click PVC is in zowel 9 mm als in 6 mm verkrijgbaar. De visgraat click PVC is uitermate geschikt als er meerdere soorten ondervloeren aanwezig zijn die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Bodiax Dryback

Zoek je een natuurgetrouwe vloer die voor elke ruimte geschikt is en ook nog van topkwaliteit, dan heeft Vloeren Venlo met Bodiax een uitstekende keuze gemaakt! Je vindt onze vloeren in woonkamers, keukens, badkamers, winkels, kantoren, gezondheidsinstellingen, enz., kortom een Bodiax vloer voelt zich overal thuis. Met een hoge slijtvastheid zijn de vloeren te gebruiken in druk te belopen ruimtes. Tevens zijn de dry-back (plak-PVC) uitermate geschikt voor op vloerverwarming en vloerverkoeling. Door de vaste verlijming is het loopgeluid tot het minimum gereduceerd.

Visgraat

Met de Bodiax visgraatvloer hengel je een mooie vloer binnen. De natuurlijke uitstraling en voelbare houtstructuur zorgen voor een rustieke look. Het visgraatpatroon maakt de vloer sfeervol en tijdloos. Hierdoor zijn deze PVC-vloeren voor elke ruimte geschikt en gaan ze heel goed samen met vloerverwarming.

Bodiax PVC-vloeren hebben een hoge slijtvastheid, waardoor ze ook te gebruiken zijn in druk belopen ruimtes. Door de antislip zijn de PVC vloeren van Vloeren Venlo ook een perfecte vloer voor in de keuken!

Stroken

De stroken PVC vloeren van Bodiax slaan de plank nooit mis!

Diverse motieven in zowel click als dryback versie verkrijgbaar.

Click versie in zowel de 9 mm stabiele plank met 10 db geluidreductie als de subtiele 6 mm waar ruimte belangrijk is.

Tegel / Beton

Deze trendy industriele look maakt uw woning kompleet!

De rock collectie is een 9 mm click PVC vloer met 10db geluidreductie

Stone is de naam van de serie die we vast verlijmen op een geegaliseerde ondervloer voor een strakke uitstraling.