Bodiax

Bodiax, the taste of floors

Bodiax

De producent van Bodiax zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de producten nooit stil staan en daarom altijd van top kwaliteit zijn. Dit bewijzen ze dan ook door u 15 jaar garantie te geven bij woongebruik. Bodiax vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voelen daarom altijd behaaglijk aan.

De traditionele verlijmbare PVC vloer is van HOGE kwaliteit, volgens strenge Europese normen gefabriceerd (Ftalaat-vrij) en zijn 100% recyclebaar.

Met de Bodiax Hydro-core heeft u een schitterende vloer die zwevend gelegd wordt met een Unilin Clic uitvoering.

Bodiax Dry-back PVC

Met een natuurlijke uitstraling van hout of steen.

Bodiax Dry-back PVC

Zoek je een natuurgetrouwe vloer die voor elke ruimte geschikt is en ook nog van topkwaliteit dan heeft Vloeren Venlo met Bodiax een uitstekende keuze gemaakt! Je vindt onze vloeren in woonkamers, keukens, badkamers, winkels, kantoren, gezondheidsinstellingen, enz., kortom een Bodiax vloer voelt zich overal thuis.

Met een hoge slijtvastheid zijn de vloeren te gebruiken in druk te belopen ruimtes. Tevens zijn de dry-back (plak-PVC) uitermate geschikt voor op vloerverwarming en vloerverkoeling. Door de vaste verlijming is het loopgeluid tot het minimum gereduceerd.

15 jaar garantie bij woongebruik

Bodiax logo rood - Vloeren Venlo

Bodiax Hydro-core PVC

Schitterende vloeren die zwevend worden gelegd.

Bodiax Hydro-core PVC

De Hydro-core collectie wordt op een speciale Hydro-core plaat geproduceerd waardoor de vloer 100% waterproof is. De Hydro-core collectie wordt speciaal geproduceerd met een register embossing, dit betekent dat deze vloer niet alleen een voelbare houtstructuur heeft, maar dat deze structuur ook exact de structuur van de vloer volgt (een noest is dan zelfs voelbaar).

Past altijd bij uw stijl.

  • 22 houtdecors¬†
  • 8 steendecors
  • 6 visgraat decors

Bodiax logo blauw - Vloeren Venlo

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen