Natural Wood traprenovatie

Vloeren Venlo is dé specialist van de regio Venlo!

Bestaande of nieuwe trappen zijn prachtig te moderniseren met complete renovatietrede in echt eiken. Hiermee sluit uw trap perfect aan op de eiken vloer en zorgt voor een mooie basis, passend bij uw interieur.

Met de Natural Wood traptrede heeft Vloeren Venlo echte natuurlijke eiken traptrede in huis die af te werken zijn in ieder gewenste kleur. Deze kleuren kunnen in de olie, hardwaxolie of lak worden aangebracht.

Natural Wood Systeem

Design voor uw trap!
 

Een trap is vaak een los onderdeel van het interieur. Hoe uw huis er ook uit ziet, modern, klassiek, strak, romantisch of welke andere stijl. Met de Natura Wood trede heeft u de oplossing om uw trap geheel naar smaak aan te passen in huis.

Design voor uw trap!

Natural Wood traptrede met echt europees eiken toplaag. Standaard worden de trede onbehandeld geleverd. Vloeren Venlo kan deze voor u vooraf op kleur brengen zodat de trap na installatie direct te gebruiken is. Met de Royl kleuren biedt Vloeren Venlo meer dan 40 kleur-mogelijkheden.

Bekijk hier de Royl kleurenwaaier.

Natural Wood Systeem

Het professionele eiken trapsysteem voor renovatie en nieuwbouw.

Het Natural Wood systeem biedt de onderdelen voor een complete oplossing met 100% match in decor van traptrede, afwerkplinten, profielen en eiken multiplank vloeren.

Compleet vernieuwde trap in elke stijl, naadloos passend bij het interieur

Licht is een designelement dat zich prachtig in een dichte trap laat integreren. Het creëert een gevoel van ruimte, biedt sfeer en komt de veiligheid ten goede. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden bij uw trap.

Assortiment

Perfect passend bij het interieur

Natural Wood assortiment

Natural Wood traprenovatie is de totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw en biedt professionaliteit tot in detail.

Naatloze verbinding met uw eiken vloer

Perfecte en snelle verwerking. Creëert een efficiënte aansluiting op de overloop en waarborgt een perfecte aansluiting met bestaande of nieuwe eiken vloeren in 100% dezelfde kleur in het aangrenzende vloeroppervlak.

Download hier het Trenovo inmeetformulier