Bamboe vloer Dynamic

Dynamic collectie van Moso Bamboe vloeren.
 

Bamboe vloer Dynamic

De bamboe vloer dynamic biedt een reeks voordelige en gemakkelijk te plaatsen vloeren. Dit betekend natuurlijk niet dat er minder keuze of kwaliteit geboden wordt. Integendeel, de dynamic serie is beschikbaar in een enorme variatie aan afmetingen, stijlen en trendy kleuren.

Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent het leggen, randafwerking, de verzorging en het onderhoud van een bamboe vloer Dynamic.

 

 

PureBamboo

PureBamboo uit de Dynamic collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer PureBamboo

Purebamboo is de juiste keuze als u een originele, eenvoudige, maar kwalitatief goede bamboe vloer wilt. Met de verschillende lijnpatronen en kleuren past de vloer in ieder interieur en draagt deze bij aan de verbetering van de ecologische voetafdruk.

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van uw Purebamboo vloer.

Voordelige vloerplanken van puur bamboe.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

TopBamboo

TopBamboo uit de Dynamic collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer TopBamboo

Topbamboo is geschikt voor iedereen die een voordelige bamboe vloer wenst die snel en eenvoudig geplaatst kan worden. Deze vloer past met een grote variatie aan kleuren en afwerkingen, waaronder een aantal geborstelde varianten met relief  in ieder interieur. Dankzij het clicksysteem en het kleine formaat plank is de vloer eenvoudig te leggen.

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van uw Topbamboo vloer.

Veel keuze uit makkelijk te plaatsen bamboe vloeren.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

FlexBamboo

FlexBamboo uit de Dynamic collectie van Moso Bamboe vloeren.
 
lees meer

Bamboe vloer FlexBamboo

Flexbamboo is met zijn extra loopcomfort, de doorlopende lijnen van de bamboestrips en uitstekende geluidsisolerende eigenschappen een unieke vloer. De natuurlijke kleuren passen bij iedere inrichting.

Wij verkopen, leggen en renoveren Moso bamboe vloeren en bieden verschillende oplossingen op gebied van de randafwerking. Natuurlijk adviseren wij u ook graag omtrent de verzorging en het onderhoud van uw Flexbamboo vloer.

Bamboe, zo uw kamer ingerold.

Bekijk hier de productfolder van Moso Bamboe.

Bamboe vloer voordelen

Een bamboe vloer heeft vele voordelen.
 
lees meer

Bamboe vloer voordelen

Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwdbare grondstoffen van de wereld. Het neemt in grote hoeveelheid CO² op tijdens de groei. Met eigenschappen gelijkwaardig of zelfs beter dan hardhout is de bamboe van Moso het ideale alternatief voor het steeds schraarser tropisch hardhout.

De voordelen op een rij:

  • Grote hardheid, duurzaamheiden en zeer stabiel
  • Onuitputtelijke grondstof en CO² neutraal
  • Gezond binnenklimaat en unieke schoonheid
  • Een enorme keuze en product garantie tot 30 jaar

Bamboe vloer projecten

Bekijk onze bamboe vloeren projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen