Bamboe Vloer Leggen

Bamboe vloer leggen, in en rondom Venlo.
 

Bamboe vloer leggen

Een bamboe vloer leggen is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Met een beetje handigheid kunt u dit natuurlijk zelf. Wilt u dat de vloer er gegarandeerd goed bij ligt dan kunt u er ook voor kiezen uw nieuwe vloer door ons te laten leggen. Met de juiste kennis en ervaring leggen wij uw bamboe vloer in elke ruimte. Wij komen graag een keer bij u aan om alle mogelijkheden te bespreken en gratis een geheel vrijblijvende offerte te leveren.

Of het nu gaat om een nieuwe bamboe vloer of een oude bestaande vloer. AL-Vloeren Venlo helpt u verder op weg. Vooraf komen we de situatie bekijken en bespreken we al uw wensen. We geven u gratis en vrijblijvend advies over de juiste manier van leggen, ondervloer en randafwerking om de bamboe vloer geheel tot zijn recht te laten komen.

 

Bamboe vloer zwevend of verlijmd leggen

Welke manieren van een leggen zijn er mogelijk?
 

Zwevend of verlijmd leggen

De keuze om de vloer zwevend te leggen of vol te verlijmen hangt sterk af van de ruimte waar de vloer komt te liggen, de breedte en dikte van de vloer, de ondergrond en of de vloer wel of niet op vloerverwarming komt te liggen. Daarnaast natuurlijk ook nog de persoonlijke keuze, moet de vloer bijvoorbeeld mee kunnen verhuizen.

AL-Vloeren Venlo kan u met de kennis en ervaring volledig informeren over de beste keuze. Wij bieden verschillende oplossingen op gebied van zwevend leggen en volledig Verlijmen van uw nieuwe bamboe vloer.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Vloerverwarming

Kan mijn bamboe vloer op vloerverwarming?
 

Vloerverwarming

Een bamboe vloer en vloerverwarming gaan perfect samen. Bamboe blijft natuurlijk wel een natuurproduct dat gevoelig is voor schommelingen in de luchtvochtigheid en temperatuur. Daarom zullen wij bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen en dien je je aan bepaalde voorschriften te houden om een probleemloze combinatie van bamboe parket en vloerverwarming mogelijk te maken.

AL Vloeren Venlo kan u prima uitleggen wat de mogelijkheden zijn op uw vloerverwarming. Wij bieden verschillende oplossingen op gebied van een vloerverwarming onder bamboe vloeren.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail

Bamboe vloer projecten

Bekijk al onze bamboe vloer projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken in onze showroom in Velden, of bij jouw thuis?

Neem dan geheel vrijblijvend per mail of telefoon contact op.

Op werkdagen streven we er naar binnen 24 uur contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Arno Laumen