Eiken lamelparket schuren en oliën Velden

Schuren en olien in de kleur Royl Country oak

Eiken lamelparket schuren en oliën

Het Duitse eiken lamelparket in dit vrijstaande huis in Velden was toe aan een nieuwe kleur. In totaal heeft deze woning 70 m² eiken lamelparket verdeeld over de hal, keuken en woonkamer. De kersverse bewoners hebben ervoor gekozen een warme natuurlijke kleur van Royl aan te laten brengen. De Royl Country Oak is hier uitermate geschikt voor. De plinten waren in goede staat, deze zijn vooraf opnieuw in de lak gezet.

De vloer is 3-laags geschuurd en ook de V-groef is licht opgeschuurd zodat het vuil eruit is en er de nieuwe olie op aangebracht kan worden. Bij de voordeur heeft de plaatselijke woonwinkel een nieuwe mat geplaatst. om de eiken rand te beschermen tegen beschadigingen is hier een RVS Hoeklijnprofiel geplaatst.

Eiken vloer schuren

3-laags schuren en polijsten
lees meer

Eiken lamelvloer Schuren Velden

De eiken lamelvloer in Velden is in 3-lagen geschuurd en gepolijst.

 

  1. Schoon schuren (Vuil en oude lak / olie verwijderen)
  2. Krassen verwijderen
  3. Glad schuren
  4. Polijsten

 

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het schuren van uw voer.

Eiken vloer oliën

Royl Country Oak

Eiken lamelvloer oliën Velden

Na het schuren en polijsten van deze lamelvloer in Velden is alles voorbereid om te gaan oliën . Er is gebruik gemaakt van de 1 componenten olie van Royl. Om de vloer een warme natuurlijke look te geven is de keuze gevallen op Royl Country Oak.

In verschillende fasen wordt de eiken houten lamelvloer in de olie gezet. De olie wordt erin geboend met een speciale pad, ook de V-groef wordt met een speciale blok in geboend. Nadat de eiken vloerdelen verzadigd zijn met de olie kan deze droog gewreven worden. Na 24/48 uur kan de vloer weer in gebruik genomen worden.

Bekijk hier het informatieblad voor meer informatie over Oliën of lakken.

Bekijk hier de Royl kleurenwaaier.

Houten vloer schuren projecten

Bekijk al onze houten vloer schuren projecten, in en rondom Venlo.
lees meer

Heb je een vraag?

Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis, en ontdek de perfecte combinatie van vloeren en raamdecoratie om uw interieur compleet te maken.

Wij staan ​​klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

Bekijk hier onze actuele openingstijden