Vloeren Servicepunt Venlo

 

Servicepunt voor de vloerenbranche, wij bieden de basis artikelen aan tegen groothandelsprijzen voor de vloerenspecialisten uit de regio.
Vloeren Servicepunt Venlo - Vloeren Venlo
Vloeren Servicepunt Venlo - Vloeren Venlo

Wakol

Een perfect gelegde vloer – geen probleem met WAKOL-producten. Onder het merk WAKOL leveren wij je alle producten voor de installatie van parket, houten vloeren, tapijt, PVC/vinyl, linoleum, rubber en andere type flexibele vloerbedekkingen. Denk hierbij aan voorbehandelingsproducten, egalisatiemiddelen, lijmen en allerlei accessoires.

Loba

LOBA is jouw specialist voor de oppervlaktebehandeling voor parket en andere houten vloeren. Profiteer van onze 100-jarige ervaring op het gebied van parketlak, parketolie en was, alsmede professionele onderhoudsmiddelen en reinigingsproducten. Van specialisten voor specialisten ontwikkeld, voor de afwerking van oppervlakken alsmede professioneel advies, LOBA – On Top!

Lecol en Loba - Vloeren Servicepunt Venlo
Wakol sleuven dicht zetten - Vloeren Servicepunt Venlo

Parket & PVC op vloerverwarming?

Ja, dat kan zeker! Met de juiste producten en installatie kan jouw klant ook met parket en PVC lang genieten van warme voeten. Vloerverwarmingssleuven moeten dan wel correct worden gevuld en dat laat nogal eens te wensen over. Ga daarom voor het supersnelle, veilige en efficiënte systeem van WAKOL en je hebt geen zorgen meer.

Een unieke combinatie van WAKOL Z 640 Standvast egalisatiemiddel met WAKOL D 3060 Plastificeringsmiddel zorgt na 30 minuten voor een hele hoge hechtkracht, een perfecte hechting op de kunststof vloerverwarmingsslangen, grote flexibiliteit en een vermindering van krimpspanning. Voorstrijken is dan zelfs niet meer nodig.

Meer weten? Stuur ons een bericht voor al je vragen. Wij helpen vakmensen vooruit. No matter what.

Parket op vloerverwarming?

De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmtepompen. Als vakspecialist weet je dat. De ontwikkelingen op het gebied van vloerverwarming en warmte-win installaties gaan echter snel en je wilt zeker weten dat je jouw klant op de juiste manier informeert. Logisch. Want je wilt tevreden klanten.

mailto:info@vloerenvenlo.nl
Vloeren Venlo - parket-op-vloerverwarming-systeem2

Prijslijst ontvangen? Vraag hem nu aan bij Vloeren Servicepunt Venlo

Voor de specialisten in de buurt bieden wij de basisartikelen aan die je mag verwachten om een mooie vloer te leggen. Vloeren en/of meubels op kleur te brengen met de juiste bescherming. Heb jij een geldige KvK in de bouw, meubelbranche of vloeren krijg je bij Vloeren servicepunt Venlo scherpe groothandelsprijzen. Vraag de prijslijst aan via anderstaand invulformulier.

Lijm en primers op voorraad

Onze visie

Vloeren Servicepunt Venlo gaat voor kwaliteit voor de specialist. Alleen ben je niks, samen kunnen we bouwen aan een sterk, kwalitatief hoge standaard in onze regio.

Dat wil jij toch ook!?

Alle inbreng voor een beter assortiment is welkom, wij de voorraad, jij het gemak.

Dat is waar Vloeren Servicepunt Venlo voor wil gaan.

Wij zetten het voor jouw klaar

Of het nu gaat op een groot of klein project, bel en bestel, wij zetten het voor jouw klaar.

Ben je iets vergeten? Bel of app en wij laten snel weten of we het hebben liggen, voor ons een kleine moeite, scheelt jouw weer tijd!

  • Primers & Vochtscherm
  • Egaline & Reparatiemortel
  • Lijmen & kitten
  • Spanen, lijmkammen enz…
  • Kwasten & rollers
  • Schuurbanden & schijven
  • Olie’s & lakken
  • Onderhoudsproducten
  • Rechte plinten in div. maten

Bij (grote) projecten kunnen we ook zorgen dat het afgeleverd wordt op locatie in de regio Venlo. Onze wakol producten in geheel Nederland.

Dit moeten wij ook plannen dus minimaal 2 werkdagen vooraf bestellen.

Afspraak maken?

Heb je vragen? Wil je graag een keer komen kijken?

Maak gerust een afspraak zodat we tijd voor je vrij hebben gemaakt. We laten je het assortiment zien en kunnen kijken of het assortiment uitgebreid kan worden naar de wens die past bij jouw wens.

Wij zijn en voor de specialist die voor kwaliteit gaat.

Bel ons:

Mail ons: